Over aanhanger verhuur Zwolle

Aanhanger Verhuur Zwolle – Over Ons    aanhanger verhuur Zwolle | aanhanger huren Zwolle | aanhangwagen huren Zwolle

Aanhanger verhuur Zwolle is een jong bedrijf gevestigd in Zwolle dat zich richt op het verhuren van aanhangwagens. Wij zorgen ervoor dat u tegen een geringe dagprijs uw spullen snel en makkelijk van A naar B kunt vervoeren.
Geen eigen vervoer? Ook dat is geen probleem. Wij bieden u namelijk ook de mogelijkheid om uw spullen voor u te vervoeren, voor meer info hierover kunt u vrijblijvend contact met aanhanger verhuur Zwolle opnemen via bijvoorbeeld ons contactformulier (kopje: reserveren).
Omdat de klant centraal staat bij aanhanger verhuur Zwolle hebben wij niet alleen de voordeligste dagprijs in de regio zoals verhuren van een aanhangwagen al vanaf €20 voor de gehele dag (tussen 09:00-21:00). Bij ons kunt u zelfs terecht als u bijvoorbeeld alleen ’s avonds een aanhanger wilt huren.

Wij onderscheiden ons van anderen doordat u bij aanhanger verhuur Zwolle:

* Aanhangwagens de gehele dag kunt huren (van 09:00-21:00) voor een vaste geringe dagprijs waardoor u op uw eigen gemak uw spullen kunt vervoeren, want haasten is hierdoor niet meer nodig.

* Door de ruime openingstijden van 09:00-21:00 kunt u praktisch op elk moment van de dag bij ons terecht kunt om direct iets te huren, reserveren of voor meer informatie.

* U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen. Vaste geringe dagprijs. U kunt ons namelijk bereiken online via ons contactformulier. Of via ons telefoonnummer door een belletje te plegen, te sms’en of te Whatsappen. En zelfs via het Social Network Facebook kunt u contact met aanhanger verhuur Zwolle opnemen.

* Geen extra verborgen kosten bij het huren van onze producten. Wij vragen enkel een borg a €50 die u bij retourneren van het product in dezelfde staat als bij ontvangst onmiddellijk weer retour ontvangt. 

Wil je een aanhanger huren?